Adventure Island

LETNJA ŠKOLA

Nastava otvorenog tipa namenjena deci uzrasta od 4 do 14 godina.

POLAZNICI

Pridružite se našim istraživačima i avanturistima u periodu od 15. juna do kraja avgusta dva puta nedeljno po 2h!

Cene

5.900 RSD – pola meseca

9.440 RSD – ceo mesec

(U cenu su uračunati svi dodatni materijali)

4-14

UZRAST

6-8

VELIČINA GRUPE

Provedimo zajedno

NEZABORAVNO LETO

Letnji raspust je savršeno vreme da naučimo nešto novo van školskih knjiga, kvalitetno provedemo vreme i da se zabavimo.

Zbog toga smo osmislili našu letnju školu engleskog u toku koje će vaša deca dobiti priliku da kroz igru, zanimljive aktivnosti i posebnu letnju avanturu, nauče engleski.

U toku nastave deca stiču nova znanja, razvijaju kreativno mišljenje i sposobnost da kreativno rešavaju probleme, unapređuju koncentraciju i pažnju, ovladavaju različitim likovnim tehnikama i razvijaju osećaj za solidarnost i saradnju.

Uz pomoć likova iz knjiga i filmova, istražujemo kroz igru, putujemo, upoznajemo nove kulture i gradove, eksperimentišemo i uz kreativne aktivnosti otkrivamo nov svet na engleskom jeziku.

Slikamo, crtamo, pravimo kolaže, kreiramo dekoracije i upotrebne predmete, vežbamo kreativno mišljenje samostalno tražeći rešenja.
Aktivnosti izvodimo kroz igru, na prijemčiv i za decu interesantan način.

Nastavu vode nastavnici sa dugogodišnjim iskustvom u prostoru koji je tematski opremljen za grupni rad i letnju školu (đaci učionicu dekorišu svojim radovima) u kombinaciji sa odlascima u prirodu.
Po završetku kursa svaki polaznik dobija sertifikat o pohađanju letnje škole.

Play. Explore. Discover.

Leto iza nas...

 • Letnja laboratorija

  Osmislili smo letnju zabavnu laboratoriju koja na odgovarajući način zadovoljava detetovu potrebu za saznanjima iz raznih oblasti nauke. Prirodnu radoznalost dece usmerili smo na naučne eksperimente koji izgledaju kao mađioničarski trikovi. Tako smo kroz interaktivni rad naučiti nešto novo, korisno i stekli funkcionalno znanje.

 • Učenje u prirodi

  Ovaj put našu kreativnu avanturu izveli smo napolju, van učionice, na svežem vazduhu. Kroz bezbrižni boravak u prirodi stekli smo znanja o našem okruženju i razvili ekološku svest. Teme radionice smo odabrali prema dečjim interesovanjima i potrebama. Kroz igru, slobodu i kretanje uključili smo sva čula, razvili motoriku i spojili formalno i neformalno obrazovanje.

 • Svakodnevne konverzacije

  Kroz ovu radionicu upoznali smo se sa svakodnevnim situacijama i učili fraze koje se u njima koriste. Povezali smo reči i slike, glumili, radili na dikciji, usvojili odličan izgovor i stekli samopouzdanje u komunikaciji na engleskom jeziku. Za ovu godinu smo izabrali: Na pijaci, U kuhinji, U restoranu, U školi, Na autobuskoj stanici i aerodromu.

 • Podvodni svet

  Krenuli smo u obilazak svetskih mora i okeana. Uz knjige, pesme i kreativan rad, podeljeni u timove istraživača učili smo o životu ispod talasa, upoznali se sa podvodnim biljnim i životinjskim svetom kao i zašto je važno da ih zaštitimo i čuvamo.

 • Gusarska avantura

  Vodili smo vas na avanturu u potrazi za izgubljenim blagom. Uz pomoć mape, durbina, prijateljstva i timskog duha posade jednog piratskog broda, mali istraživači su pronašli kovčeg pun davno zakopanog blaga. Predvođeni hrabrim kapetanima – nastavnicima, susreli su se sa raznim preprekama i na kraju ipak došli do svog cilja.

Let's keep in touch!

Zakažite termin ili postavite pitanje. Adventure Island vam stoji na raspolaganju svaki radni dan od 8 do 21 čas.

  [recaptcha]